INFORMACIJE O OBRADI OSOBNIH PODATAKA

1. UVOD

Putnička agencija Kira Travel d.o.o. ( Kira Travel ) priznaje i cijeni Vaše pravo na povjerljivost podataka te se obvezuje očuvati sigurnost podataka koje putem www.kiratravel.com prikupi.
Kira Travel prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće bit proslijeđeni trećim osobama ili iznijeti u treće zemlje, osim u slučaju potrebe za realizacijom ugovorenih usluga (npr. smještaj, aviokompanija, prijevoznik, osiguranje).
Smatrat ćemo da daljnje korištenje www.kiratravel.com predstavlja Vaše prihvaćanje svih u nastavku opisanih uvjeta.

2. KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Vaši osobni podaci se prikupljaju i koriste samo na temelju podataka koje ste dobrovoljno dali Kira Travel.
Prikupljeni osobni podaci se čuvaju u elektroničkom i papirnatom obliku,te se primjenjuju sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječila povreda osobnih podataka. Zaprimljene e-mailove s Vašim osobnim podacima Kira travel će koristit samo u svrhu ispunjavanja Vaših zahtjeva.

3. REZERVACIJA

Pri rezervaciji smještaja, putovanja ili druge usluge Kira travel, bit će potrebni osobni podaci nositelja rezervacije koji mora biti punoljetan (npr. ime, adresa, kontakt telefon i sl.) i podaci ostalih korisnika usluge (npr. ime, datum rođenja). Samo neophodni podaci za realizaciju usluge bit će dostupni isključivo partnerima u realizaciji smještaja, prijevoza, osiguranja, vodiča i pratitelja putovanja.

4. POVEZNICE

Internet stranica Kira travel sadrži poveznice na druge Internet stranice (Facebook). Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako Kira travel ne može biti odgovorno za poštivanje privatnosti na spomenutim Internet strancima. Stoga korisnike potičemo na čitanje Izjave o privatnosti svake Internet stranice kojoj pristupaju.

5. DIGITALNI MARKETING

Kontakt informacije, kao što su ime i e-mail adresa, su neophodne u slučaju kada želite koristiti usluge primanja promotivnih materijala od strane Kira Travel . Promotivni materijali podrazumijevaju informacije o uslugama i posebnim ponudama te novostima (engl. newsletter). Usluga se može onemogućiti u bilo kojem trenutku na način da se aktivira poveznica „Odjava“ na kraju e-maila ili slanjem zahtjeva za brisanjem sa popisa za digitalni marketing na email adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

6. SIGURNOST

Kira travel poduzima sve mjere sigurnosti kako bi se zaštitili podaci korisnika, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka, te prilikom pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo oni zaposlenici kojima su isti potrebni radi obavljanja poslovnih aktivnosti.
Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koji se njihovi osobni podaci obrađuju od strane Kira Travel, odnosno da se isti izmjene ili obrišu, slanjem zahtjeva na email adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

7. OBAVIJESTI O PROMJENAMA

U slučaju promjena vezanih za pravila o poštivanju privatnosti obavijest će biti objavljena na naslovnoj stranici Internet stranice s ciljem upoznavanja korisnika.

Putnička agencija Kira Travel d.o.o.
O.J.Viculina 21, 21215 Kaštel Lukšić
Tel: 00385 21 340 964
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Verzija 1
21.05.2018.

Follow us on

HTZ CROATIA

HTZ CROATIA
Croatian National Tourist
Board

UHPA

UHPA
Association of Croatian
travel agencies

COMPANY DETAILS

Putnička Agencija
Kira Travel d.o.o.
Address: Ivana Pavla II 169
21215 Kaštel Lukšić - Croatia
ID code: HR-AB-21-060277323
VAT ID: HR- 55057549067

CONTACT DETAILS

Address: Ivana Pavla II 169
21215 Kaštel Lukšić - Croatia
Phone: 00385 21 340 964
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.